Rekvalifikácia - Žuľová, Jana
Účel rekvalifikácie, kedy je zamestnanec povinný sa jej zúčastniť. Rekvalifikačné. Rekvalifikácia podľa Zákonníka práce, podľa Zákona o službách zamestnanosti, podľa Zákona o sociálnom poistení.