Dobrovoľné sociálne poistenie - Slaninková, Katarína
Vznik a zánik dobrovoľného poistenia. Dobrovoľné nemocenské poistenie, dobrovoľné dôchodkové poistenie, dobrovoľné poistenie v nezamestnanosti. Vymeriavací základ poistenca.