Úrazové poistenie - Slaninková, Katarína
Úrazové poistenie je poistenie pre prípad poškodenia zdravia alebo úmrtia v dôsledku pracovného úrazu, služobného úrazu a choroby z povolania. Je povinné poistenie viazané na zamestnávateľa. Ako chráni zamestnávateľa. Dávky, ktoré sa poskytujú z úrazového poistenia.