Cestovné náhrady v kocke - Matlovičová, Iveta
Pracovná cesta, cestovné náhrady. Rozdiel medzi nárokovými a nenárokovými cestovnými náhradami. Nárokové cestovné náhrady zamestnanca vyslaného na tuzemskú a na zahraničnú pracovnú cestu. Čas trvania pracovnej cesty.