360-stupňová spätná väzba - Jakubíková, Monika
360-stupňová spätná väzba ako nástroj rozvoja ľudí v podniku. Znamená hodnotenie zamestnanca zo všetkých strán. Proces 360 stupňovej spätnej väzby. Na základe spätnej väzby sa môže manažér ďalej rozvíjať a uvedomovať si, ktoré aspekty jeho správania podporujú jeho manažérsky výkon.