Zákonnosť používania a účtovanie sociálneho fondu - Sýkora, Jozef
Viaceré otázky z praxe smerujú k spôsobu tvorby, vedenia, používania a účtovania sociálneho fondu. Skutočnosti z pohľadu zákonného, a to najmä v zmysle rozpočtových pravidiel a účtovného hľadiska.