Satisfaction development by retail management in seniors' segment - Lesáková, Dagmar, 1949-
Faktory spokojnosti zákazníka seniora pri nákupe v maloobchode. Faktory vo vzťahu k umiestnenie obchodu a vnútornému vybaveniu, produktu a jeho kvalite a prístupu zamestnancov obchodu k zákazníkom.