Oslobodenie od dane pri vývoze tovaru do tretích štátov v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Príklady na oslobodenie od dane pri vývoze tovaru do tretích štátov. Príklad - určenie dňa dodania tovaru. Termín na doloženie colného dokladu. Dodanie služby.