Oslobodenie od dane pri službách poskytnutých do tretích štátov v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Pri predaji služieb do tretích krajín platia rovnaké pravidlá ako pri predaji do krajín EÚ. Väčšinu služieb dodaných podnikateľom zdaňuje odberateľ, rovaké služby predané nepodnikateľom alebo podnikateľom neregistrovaným pre DPH sa zdaňujú v SR. Výnimkou je niekoľko špecifických druhov služieb, ktoré sa za určitých podmienok zdaňujú v SR a fakturujú so slovenskou DPH.