Význam predmetu Rétorika v pregraduálnej príprave učiteľov slovenského jazyka a slovenskej literatúry - Čonková, Andrea, 1982-
Vyučovanie predmetu Rétorika v príprave učiteľov slovenského jazyka a literatúry. Lingvistické témy (zvuková stránka reči a jazykové prostriedky), pedagogico-psychologické témy (neverbálna komunikácia, pedagogická komunikácia a interakcia). Dialóg medzi učiteľom a žiakmi.