Osobnosť učiteľa v ekonomickom vzdelávaní - Čonková, Andrea, 1982-
Analýza osobnosti učiteľa z analytického hľadiska. Aké by mal mať učiteľ vlastnosti, aby mal skutočnú, prirodzenú autoritu z pohľadu študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave.