Vývoj uplatňovania spotrebných daní na území Slovenskej republiky - Válek, Juraj, 1981-
Vývoj a zhodnotenie uplatňovania spotrebných daní na území Slovenska v 20. a 21. storočí. Proces harmonizácie, ktorý prebehol v členských štátoch Európskej únie. Uplatňovanie neharmonizovaných spotrebných daní v rámci členských krajín.