Výročná správa obce a konsolidovaná výročná správa obce - Jakubíková, Hana
Obec zostavuje výročnú správu, ktorá nadväzuje a rozširuje údaje vykazované v jej zostavenej individuálnej účtovnej závierke za príslušné účtovné obdobie. Individuálna účtovná závierka obce vykazuje skutočnosti za určité obdobie, ktoré sú predmetom jej účtovníctva a sú poskytované širokej verejnosti používateľom, a to prostredníctvom jej uloženia v registri účtovných závierok.