Procesy zásobovania a ich modelovanie - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Model riadenia zásob. Základná koncepcia zásobovacieho procesu. Pohyb zásob v dodávateľskom reťazci. Model metodológie nákladov na udržiavanie zásob.