Uvádzanie nového produktu a trh energetických nápojov - Lukačovičová, Zuzana
Návrh uvedenia produktu na slovenský trh, a to konkrétne v štyroch fázach - uvedenie nového produktu na trh, zvýšenie povedomia, získanie nových zákazníkov a zvýšenie rastu tržieb a posilnenie imidžu produktu na cieľovom trhu.