Využívanie sociálnych sietí zákazníkmi slovenských spoločností, podnikov a organizácií - Ferencová, Martina
Využívanie sociálnych sietí zákazníkmi slovenských spoločností, podnikov a organizácií. Analyzovanie tých, ktoré sa využívajú pri získavaní informácií o produktoch v rámci nákupného procesu.