Ekonomické a politické dereminanty sociální podpory na příkladu první republiky - Jarý, Čestmír
Identifikácia základných makroekonomických a politických determinantov sociálnej podpory v počiatočnom období prvej Československej republiky. Analýza a historické aspekty ekonomických, politických a sociálnych súvislostí v Rakúsko-Uhorsku a v novo vzniknutom Československu.