Flexibilita pracovnej sily - Nachtmannová, Oľga, 1963-
Flexibilný podnik a flexibilita práce, flexibilita v oblasti ľudských zdrojov (flexibilita práce, flexibilita pracovnej sily). Funkčná a numerická flexibilita. Trojuholník funkčnej flexibility.