Úhrada dane, preplatky a nedoplatky dane - Kušnírová, Jana, 1977-
Povinnosť daňového subjektu uhrádzať dane na vlastné, základné číslo účtu. Označenie platby správnym variabilným symbolom. Daňový preplatok a daňový nedoplatok.