Odmeňovanie zamestnancov v kontexte konceptu flexecurity - Joniaková, Zuzana, 1970-
Súčasné prístupy k odmeňovaniu zamestnancov v organizáciách. Odmeňovanie na Slovensku. Formalizácia systému odmeňovania v podnikoch. Ťažiskové otázky odmeňovania zamestnancov. Zdroje informácií pre tvorbu systémov odmeňovania. Väzba variabilnej zložky mzdy na výkon. Kompatibilita odmeňovania a kultúry podniku.