Novodobé pracovné systémy v kontexte zmien vo svete práce - Blštáková, Jana, 1980-
Významné zmeny v charaktere súčasného trhu práce a možnosti reakcie na ne v podobe koncepcie "flexikurity" vytvorenej pre členské krajiny EÚ. Novodobé pracovné systémy, inteligentné pracovné miesto, pružné pracovné miesto, vysoko výkonové pracovné miesto. Princípy zamestnaneckej slobody.