Životné minimum od 1.7.2015 a jeho vplyv na vybrané daňové veličiny - Rabatinová, Marcela, 1977-
Prehľad vybraných daňových ukazovateľov závislých od životného minima v roku 2016. Životné minimum a daňový bonus od. 1. januára 2016. Životné minimum a nezdaniteľné časti základu dane od 1.1.2016. Životné minimum a uplatnenie sadzby dane z príjmov. Životné minimum a minimálna výška dane fyzickej osoby za rok 2016. Životné minimum a zrážky zo mzdy. Praktické príklady.