Perspektívy kvalitatívnych ukazovateľov v modeloch merania výkonnosti podniku - Tarišková, Natália, 1973-
Finančné a nefinančné ukazovatele v meraní výkonnosti podniku. Rozvoj manažmentu kvality v rámci koncepcie ISO a TQM. Výhody používania kvalitatívnych ukazovateľov. Argentiho a-skóre model a jeho použitie. Len vzájomnou symbiózou nefinančných ukazovateľov a vrcholových finančných podnikových cieľov je možné dosiahnuť rast výkonnosti a posilnenie konkurencieschopnosti podniku.