Hlásenie o vyúčtovaní dane za rok 2014 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Povinnosť zamestnávateľa podať hlásenie o vyúčtovaní dane za rok 2014. Termín na podanie hlásenia. Opravné hlásenie a dodatočné hlásenie. Ako vyplniť tlačivo hlásenia za rok 2014.