Špecifické prípady uplatňovania daňového bonusu v roku 2015 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Praktické príklady uplatňovania daňového bonusu na vyživované dieťa žijúce s daňovníkom v jednej domácnosti v r. 2015.