Koordinácia plánu manažmentu povodňového rizika s plánom manažmentu povodia - Válek, Juraj, 1981-
Správca vodohospodársky významných vodných tokov predloží prehodnotenie plánov manažmentu povodňového rizika (ako aj aktualizáciu plánov manažmentu povodňového rizika) ministerstvu každých 6 rokov, pričom sa zohľadňuje pravdepodobný vplyv zmeny klímy na výskyt povodní. Ministerstvo koordinuje prípravu a realizáciu plánu manažmentu povodňového rizika s prípravou a realizáciou plánu manažmentu povodia.