Vybrané problémy tvorby práva v Slovenskej republike - Magurová, Hana, 1986-
Aktuálny problém tvorby práva v Slovenskej republike, nazývaný hypertrofia práva, či legislatívna smršť alebo legislatívna záplava. Miera kvality právnych predpisov a existencia medzier v práve. Odporúčania de lege ferenda.