Osoby povinné platiť daň správcovi dane podľa zákona o DPH v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Problamatika týkajúca sa platiteľov, ktorí dodávajú tovar alebo službu v tuzemsku. Povinnosť platiť daň, aj pri dodaní plynu, elektriny, tepla alebo chladu, tiež pri dodaní zlata, kovového odpadu a kovového šrotu v tuzemsku, pri prevode emisných kvót skleníkových plynov v tuzemsku a pri dodaní nehnuteľnosti.