Ručenie za daň platiteľom, ktorému bol dodaný tovar alebo služba v tuzemsku - Válek, Juraj, 1981-
Platiteľ, ktorému je alebo má byť dodaný tovar alebo služba v tuzemsku, ručí za daň z predchádzajúceho stupňa uvedenú na faktúre. Dôvody na zistenie daňového ručiteľstva a vznik daňovej povinnosti.