Zoznam platiteľov dane z pridanej hodnoty, u ktorých nastali dôvody na zrušenie registrácie - Válek, Juraj, 1981-
Hlavné dôvody pre zrušenie registrácie pre daň z pridanej hodnoty (DPH). Zoznam platiteľov DPH zverejnený Finančným riaditeľstvom Slovenskej republiky, u ktorých nastali dôvody na zrušenie registrácie.