[Migration, Bildung un Spracherwerb Bildungssozialisation und Integration von Jugendlichen aus Einwandererfamilien] - Štefančík, Radoslav, 1976-
Recenzia na publikáciu Norberta Heimkena, ktorá prináša dôležité poznanie nielen pre obyvateľov Nemecka, prípadne tradičných imigračných štátov západnej Európy, ale aj pre Slovensko. Charakteristické prvky a sprievodné problémy spojené s integráciou prisťahovalcov v súčasnosti.