Médiá a materiály vo výučbe cudzieho jazyka - Mrázová, Mária
Médiá v cudzojazyčnej výučbe. Najdôležitejšie médium - učiteľ. Autentické a neautentické materiály. Využívanie počítača a internetu vo výučbe cudzieho jazyka.