Netspeak/sms slang v slovenčine v porovnaní s inými jazykmi - Sztuková, Mária
Štyri skupiny nástrojov netspeaku: zostručnenie a urýchlenie, paralingvistické nahradzovanie, fonologická aproximácia, grafické prostriedky. Praktické príklady.