Pedagogénne príčiny stresu učiteľov základných a stredných škôl - Čonková, Andrea, 1982-
Hlavné zdroje stresu učiteľov základných a stredných škôl z hľadiska pedagogiky, ktoré priamo súvia s prácou učiteľa v škole a vyplývajú zo školského systému.