Vplyv rodinného prostredia na prežívanie strachu detí v škole - Čonková, Andrea, 1982-
Vplyv rodinného prostredia na hodnotenie žiakov a ich výsledkov v škole. Analýza úspechov či neúspechov v škole a podpora rodinného prostredia, ktoré má vplyv na žiakovo správanie v škole.