Účtovanie výsledku rozpočtového hospodárenia - Konečná Veverková, Ingrid
Po schválení záverečného účtu má obec povinnosť zaúčtovať účtovné prípady súvisiace so schválením rozdelenia a použitia prebytku rozpočtu, schválením tvorby a použitia peňažných fondov. Objasnenie činností, ktoré nasledujú po schválení záverečného účtu obce, konkrétne k účtovným operáciám, ktoré sa realizujú na obciach po schválení záverečného účtu. Príklady účtovania a niektoré skutočnosti, ktoré ešte stále spôsobujú v aplikačnej praxi menšie problémy.