Kríza konfekcie na Slovensku - Lászlóová, Klaudia
Zánik domácej produkcie konfekcie. Umelé zvyšovanie spotreby lacného oblečenia. Tlak na znižovanie výrobných nákladov. Chýbajúce obchody s faire trade oblečením. Originálne výrobky slovenských dizajnérov. Vysoká móda a ručne šité odevy.