Krádež majetku a zásob z pohľadu dane z príjmov a dane z pridanej hodnoty - Furmaník, Peter
Jedným z menej vítaných spôsobov vyradenia firemného majetku je krádež. Neočakávaná udalosť znamená povinnosť správneho posúdenia z hľadiska dane z príjmov i účtovníctva a rovnako sa týka aj dane z pridanej hodnoty. Zhrnutie pravidiel a ich vysvetlenie na príkladoch.