Príčiny, dôsledky a možné riešenia podnikových kríz v Slovenskej republike - Sedláková, Iveta
Riziká ovplyvňujúce činnosť podnikov. Typy podnikových kríz a všeobecné prejavy krízového stavu. Analýza rizík a prevencia ochrany pred podnikovými krízami.