Aby náš vnútorný motor neskapal - Bukerová, Vladimíra
Motivácia peniazmi iba do istej miery. Dobrý šéf - lepšia motivácia ako čokoľvek iné. Určenie cieľa, motivácia a pevná vôľa. Zmena postoja a následne sa zmení aj správanie. Tri faktory, ktoré nás skutočne motivujú.