Obchodné tajomstvo a jeho špecifiká - Čurila, Dušan
Právne problémy spájané s inštitútom obchodného tajomstva patria medzi relatívne dosť frekventované. Napriek zdanlivej jasnosti právnej úpravy však existujú niektoré interpretačné problémy, ktoré majú za následok praktické spory ohľadom rozsahu obchodného tajomstva a jeho atribútov. Neraz musí byť o týchto veciach rozhodnuté dokonca až v súdnom spore.