Syndróm open space - Malovič, Pavel
Neosobný administratívny priestor nazývaný open space, ktorý vznikol v 70. rokoch v USA. Bezprostredná kontrola pracovníkov. Zdravotné problémy zamestnancov a nový pojem SOS - syndróm open space. Negatívne stránky open space pracovísk. Správne nastavenie klimatizácie.