Category Management - Project Implementation in E-shop - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Rozhodujúce stratégie obchodu na základe vlastností produktu. Výhody manažmentu kategórií a ich uplatnenie v e-podniku. Kroky v implementácii manažmentu kategórií.