Youth Unemployment - Current Trend in the Labour Market?ň - Gontkovičová, Barbora, 1986-
Charakteristika trhu práce z poľadu nezamestnaných mladých. Nezamestnanosť mladých vo vzťahu k dosiahnutému vzdelaniu, obchodným cyklom a typom pracovných zmlúv.