Príjmy zo závislej činnosti u študentov – dane a odvody v roku 2015 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Študent (ako každá fyzická osoba) môže dosahovať štyri druhy zdaniteľných príjmov, a to: príjem zo závislej činnosti podľa § 5 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. príjem z podnikania, inej zárobkovej činnosti a z prenájmu podľa § 6 ZDP, príjem z kapitálového majetku podľa § 7 ZDP a ostatné príjmy podľa § 8 ZDP. Ilustračné príklady.