Nárok na starobný a predčasný starobný dôchodok a zvýšenie ich sumy výkonom zárobkovej činnosti - Strýčková, Jolana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Starobný a predčasný starobný dôchodok sú dôchodkové dávky, ktoré sú poskytované zo základného fondu starobného poistenia a ich účelom je zabezpečenie príjmu poistencom v starobe.