Rezervy – daňové a účtovné hľadisko - Kolembus, Anton
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Praktické príklady, ktoré sú zamerané na jednotlivé rezervy. Príklady sú doplnené výpočtom a zaúčtovaním rezerv.