Potential Food Deserts and Food Oases in a Post-communist City: Access, Quality, Variability and Price of Food in Bratislava-Petržalka - Križan, František
Analýza vlastností potravín v Petržalke. Overenie hypotéz o priestorovej dostupnosti, nižšej cene vo väčších predajniach potravín, vyššej kvalite vo väčších predajniach, závislosti vybraných ukazovateľov pri analýze púští a oáz a nutnosti využitia geografických informačných systémov.