Poptávka po hotovosti v oběhu v České republice v období let 2002-2014 a její změny v průběhu finanční krize - Řežábek, Pavel
Vývoj hotovosti v obehu v priebehu finančnej krízy v Českej republike. Modelovanie dopytu po hotovosti v obehu.