Knowledge Creation and Learning within the Building Project Orientation of Organizations - Marsina, Štefan
Oblasti vývoja v organizácii. Technologické a organizačné inovácie. Vývoj komunikácie, znalostí, riadenia projektov, tréningu zamestnancov, organizačných štandardov.